!!Yoga er desværre sat på standby, da vores instruktører er overbooket pt, men vi opdatere så snart der er luft i deres kalendre, så vi kan have muligheden for at have yoga fremover også.!!

Hos meningsfuldtliv er der nu mulighed for at gå til yoga mandag og onsdag aften og når der bliver lavet events.

Vi er så heldige at have skabt samarbejde med 2 fantastiske mennesker, som vi er glade for at byde velkommen her.

Yogaformen er Ki-Zen yoga, som handler om at komme ud af hovedet og mærke kroppen. Vi arbejder med energibanerne i kroppen, ved at bruge vejrtrækning øvelser og Asana ” yogastillinger”.
Vi styrker, strækker, masserer og smidiggør muskler, sener, bindevæv, organer hele vores fysiske krop så vel som vores sind.
Vi starter timen med grounding af krop og sind. Herefter arbejder vi med en awarenes, som kan være en kropsdel/område, balance, energi, smidighed, forbrænding. Uanset hvilket awarenes vi har, så tages der altid udgangspunkt i, hvor din krop er, og hvad den har brug for, så alle kan være med, begynder som øvet. Timen afsluttes med ca. 15 minutters afspænding/ Yoga Nidra (yoga søvn)
Vi er et lille hold på max 9 deltagere, der i trygge, lyse og dejlige rammer, kan arbejde med at komme i balance i krop og sind, find indre ro og blive en mere harmonisk variation af os selv.

Prisen er: 120,- pr. gang eller gør det nemmere og billigere med

klippekort 5-klip pris: 500,-

Klippekort 10-klip pris: 1000,-

Prøvetime pris: 30,- (Book en time til 120,- og under rabatkode skrive prøvetime) Denne kode kan kun bruges 1 gang pr. kunde.

Vores 2 instruktører er..

Til venstre herunder:

Torben Hansen som er instruktør onsdag kl. 19.30. Han er uddannet i Ki-Zenyoga-og meditationslære samt Intuitive yoga. Derudover har han healeruddannelse og T.R.E providere.

Til højre er det…

Malene Cirkeline Hartvig Jensen som også er uddannet i Ki-Zenyoga-og meditationslære hos Susanne Kihlgast. Derudover kursus i Yoga fysiologisk anatomi hos John Verner, Parkens fysioterapi. 39 år år og mor til 3, og passioneret yogi.