Individuel Terapi

Livet kan være en kamp – at lære at leve og ikke kun overleve, giver et mere meningsfuldt liv. 

Individuel terapi

Hos os er en terapisession 60 minutter. Ved første møde har vi altid ca en halv times forsamtale inden, enten pr. telefon eller fysisk. Det er vigtigt at skabe en god relation til hinanden, da det giver bedst udbytte for dig, at du føler dig tryg og respekteret som den du er. Det kan være svært at forberede sig på, hvad der skal bringes op i terapien, men sammen sætter vi fokus på det, der er vigtigt for dig her og nu. 

Terapien foregår i enerum med god plads og rolige omgivelser, hvor vi har gjort os umage for, at du skal føle dig tryg og have det behageligt gennem hele sessionen. Det er et fortroligt rum, hvor alt er tilladt at sige. 

Vi mennesker er så forskelligt indrettet, og de oplevelser vi har haft gennem livet, har lært os hvordan vi reagere i givne situationer. Sådan som du reagere over en given situation, er ikke nødvendigvis den måde din nabo reagere. Det kan ofte skabe en uforståelse over andres adfærd, som kan støde en eller undre en. Hos os er det dig der er i centrum, så det er dine reaktioner og handlemønstre, som vi tager udganspunkt i. Det er nogengange godt at få en snak om andre strategier, som er mere hensigtsmæssige, uden at vi går på kompromis med sig selv.  Vi fokusere på at du skal navigere i livet i forhold til dine værdier og normer, så du kan styrke dit selvværd og have størst mulig livskvalitet. 

Afslutningsvis ved hver session, afstemmer vi altid hvordan det har været i dag, hvordan du har det nu, i forhold til da du kom og sikre at du har en følelse af, at det vi har snakket om i sessionen er rundet af. Inden du går herfra, har vi planlagt næste aftale, så der er styr på tingene, så du kan bearbejde det vi har haft oppe i sessionen, nyde følelsen af at blive hørt og måske har det sat nogle tanker igang.

Vi glæder os til at møde dig. 

 

Gruppeterapi

Føler du, at du er alene om dit problem, og har du svært ved, at sætte ord på det. Så kan gruppeterapi være noget for dig.

I gruppeterapi sidder der op til 7 andre, der alle har et problem som minder om dit. De fleste mennesker finder tryghed i, at være i en gruppe med andre, som har samme problematikker, som man kan spejle sig i. 

I gruppeterapi kan man lære af, og med hinanden og drage nytte af hinandens erfaringer. Man behøver ikke at være på hele tiden, da man også lærer noget, ved at lytte til de andre gruppemedlemmers input, men også af de råd andre i gruppen får.

Gruppeterapien er styret, og vi har fokus på, at skabe et trygt rum for os alle. Hvor vi sætter et emne op, eller vælger at gå med det, som fylder her og nu, som så kan foldes ud. Det kan også være et emne, som en i gruppen ønsker at bringe op. Det vi vægter højt i vores gruppeterapi er, at når en taler, lytter de andre tilstedeværende og byder først ind, når den der taler er færdig. Herefter er det muligt at give konstruktiv feedback, til den der har været på. 

Det er vigtigt at påpege at gruppeterapi ikke er et sted hvor der løftes pegefingre af hinanden eller at i som deltagere skal løse hinandens problemer. Derimod skal man kunne rumme hinandens forskelligheder og levevilkår, så man kan være støttende og motivere til et trygt og tillidsfuldt rum.

Hypnoterapi

Via hypnose kan man ændre sine dårlige vaner og skabe positive forandringer. I hypnose arbejder du i det underbevidste, hvor vaner, overbevisninger og følelser er lagret.

Hypnoterapeut er en hypnotisør der arbejder terapeutisk i hypnosen. DVS. at det er en terapeutisk samtale, hvor der er adgang til evt. fortrængte oplevelser, som hæmmer dig i at opnå dine mål og drømme i dag.

Alle der ønsker at gøre en forandring på egen hånd, gør det i det bevidste plan, der er bare ikke meget kapacitet, så det bliver ikke lagret ordentligt, og ændringen bliver ikke en fast del af dig. Vi kender alle nytårsforsæt der nogen gange er glemt allerede i midt januar.

Når du arbejder i det underbevidste, hvor der er uanede kapacitet, og adgang til alt det livet har bragt af oplevelser, vil forandringen plante sig i dig, med en større forståelse og accept. Alt hvad vi oplever gennem livet, vil altid ligge i kroppen, men det skal ikke begrænse fremtiden.  

Hypnose har været anvendt i flere 100 år, og har hjulpet mange mennesker gennem årene i hele verden. Ordet hypnose er græsk og oversat betyder de ”søvn”, det er dog ikke det, der sker når du er i hypnose, men derimod en kropslig afslappethed.  Jeg er uddannet i 5-path teknikken som er en effektiv og moderne form for hypnoseterapi, der har en høj succesrate. Jeg arbejder efter en dybdegående struktur, så det bliver en hel naturlig del af dig at skabe varige forandringer.

Dette er ikke et kvikfix, men forløb hvor du kommer omkring alt det der er årsagen til, at du agerer som du gør. Vi mennesker gør ofte det bedste vi kan i den givne situation. Vi gør det vi har lært. I det underbevidste kan vi lære nye ting, som automatisk bliver lagt ind i vores sind, så vi fremover med en større selvsikkerhed og kontrolleret måde, kan navigere i livet.

Alle mennesker har lagret ting i kroppen via oplevelser i livet. De kan begrænse os i det vi gerne vil i livet, flyskræk begrænser vores muligheder for at rejse ud i verden. Lavt selvværd begrænser en i det man egentlig gerne vil, da man har en frygt for igen ikke at gøre det godt nok. Der er uanede af eksempler.

Hypnose er en tilstand af skærpet modtagelighed, dvs. du tager bedre imod forbedrende/positive (suggestioner)forslag til forandring. Jeg arbejder med hele problemstillingen, så når du er færdig i et forløb, som typisk er mellem 3-5 sessioner, vil du have en større ansvarsfølelse og en følelse af frihed til at gøre det du ønsker i livet.

Det kan gøre en forskel ved feks:

Forbier/Angst: eks. Nåleskræk, klaustrofobi, tandlæger, flyskræk, socialangst, edderkopper mm.

Traumer: eks. Ulykker, barndomsminder eller fortrængning, mobning mm.

Præstationsevner: eks. Eksamensangst, sport, lederskab, øget selvværd/selvtillid, talefremførsel mm.

Afvænning: eks. Neglebidning, kræsenhed, rygestop, overspisning, sukkerafhængighed, shopping mm.

Frustrationer: eks. Vrede, modløshed, nervøsitet, tilgivelse, indre stress mm.

Du vil efter hypnosen være i stand til, at huske alt der er sket i sessionen.

Jeg tilbyder terapi fra ca.12 år og opefter. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer og guider dig sikkert gennem processen.

Udover Hypnoseterapeut, er jeg uddannet misbrugskonsulent og NADA-akupunktør. Der kan være uanede grunde til at du ønsker at kombinere ydelserne, det ligger vi sammen en struktur for.

 

Nada

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er øreakupunktur, der bliver brugt i hele verden.

NADA består i de 5 punkter i øret:

Sympatikus står for sindsro.

Shen Men for psykisk el. spirituel udvikling.

Nyren for viljestyrke.

Lungen for lindring af sorg.

Lever står for aggression og vrede.

Disse punkter skaber sammen ro i krop og sjæl

Disse punkter sætter man en steril engangsnål i, som skal sidde ca. 45 minutter, hvor du bare sidder og slapper af og nyder evt. et glas NADA te. Vi kan ikke love på forhånd, hvor det lige præcis påvirker dig, men kan love dig, at der falder en ro over dig, og dermed er mere nærværende og afslappet. Vi anvender nåle mm. fra Wendy & co.

NADA kan ikke stå alene, der skal gerne samtaler oveni, samt en motivation til, at man vil ændre sig.

Vi er uddannet terapeuter, og laver sessioner af ca. 1 times varighed, dette vil gøre processen mere effektiv. Ved booket session hos os, er NADA med i prisen.

Prisen for kun NADA 150,- pr. gang.

Nada kan hjælpe ved abstinenser, rygestop, stress, søvnproblemer/træthed, angst, ADHD mm. Vi anbefaler 2-3 gange ugentligt i opstarten.

NADA er for alle fra 7 år og opefter. Dog ikke hvis du får blodfortyndende medicin.

Send en mail eller ring, så lægger vi sammen en plan, som passer netop til dig.

Vi laver kartotek på hver enkelt person, så vi sammen kan se virkningen på dig.

 

Simon Stahl, Psykoterapeut

Emotionsfokuseret psykoterapeut fra ETF-instituttet i københavn. Født 1974 og har været selvstændig erhvervsdrivende indtil jeg startede på uddannelsen i 2015. Jeg har selv mærket på egen krop, hvordan psykoterapien kan hjælpe een til et betydningsfuldt og meningsfuldt liv.

Katja Dyrløv,

Misbrugskonsulent

NADA-akupunktør 

Kontakt

Ring eller send en mail, så finder vi en tid der passer dig.

Adresse

Torsholmalle 1
3400 Hillerød

Katja Dyrløv

20 91 64 87
katja@meningsfuldtliv.dk

Simon Stahl

25 66 87 98
simon@meningsfuldtliv.dk