Meningsfuldt Liv

Katja Dyrløv, Hypnoterapeut, Misbrugskonsulent og Nada akupunktør.

Katja Dyrløv

 

Kort om mig

 

Født 1978 og har været i detailbranchen i 24 år. 

I dag er jeg uddannet misbrugskonsulent (Danish Addiction Counselor). Har diplom i DAC’s Kognitiv terapi og metode, samt NADA-akupunktør. Derudover er jeg 5-path Hypnoterapeut.

Jeg har altid haft en forkærlighed for, at se det bedste i mennesker, langt de fleste mennesker ønsker det bedste i livet. Men oplevelser tidligere i livet, kan gøre, at vi føler os begrænset i at leve livet fuldt ud i nuet. Det kan føre til overspringshandlinger, følelsen af at “nøjes med”, eller i værste fald misbrug. Så hvis fortiden begrænser dig i at leve livet, så ring eller skriv.

Lidt om mine kompetancer

Hypnoterapi kan hjælpe med at slippe fortidens tag i dig. Forbier, angst og uhensigtmæssige vaner, er kommet af en årsag, men ofte kender vi ikke den egentlige årsag. Eller også kender vi den netop, men kan ikke ændre på den. I hypnose er der adgang til alle oplevelser i livet. Her kan du få et bedre indblik i hvad der ligger til grund for, at du reagere på det du gør i dag. Når du er i hypnose, er du i en tilstand af dyb afslappethed, og vil efter sessionen kunne erindre alt, hvad du oplevede under hypnosen.

Afhængighed er snigende, overrumplende og magtfuld. Jeg vil støtte og guide til, at du kan få magten tilbage til dit eget selv, via motiverende samtaler. Alle ønsker det bedste med livet, med støtte og hjælp til at tackle livets udfordringer, kan du med tiden oparbejde et større selvværd, stolthed og accept af dig selv. Som den du er, uden dit misbrug. Jeg tror på at, alle misbrugere har en årsag til, at dulme sine følelser, simpelthen for at kunne være til. Jeg har stor respekt for dig, der ønsker at leve livet istedet for bare at overleve. Vi har ikke misbrugsbehandling. Derimod har du taget skridtet til at leve ædru/clean, men har udfordringer med at få implementeret den nye livsstil, kan vi i fællesskab lægge en strategi, så dit liv bliver så meningsfuldt som muligt i fremtiden.

Pårørende til en afhængig står ofte med følelsen af magtesløshed. Det kan være svært at navigere i livet, når man føler skuffelse, afmagt og fornemmelsen af at slå i en pude. Jeg kan hjælpe med, at få en større forståelse af afhængighed og guide dig til, hvad der er sundt for dig og din pårørende, for at komme videre sammen i processen på bedst mulig vis, så det giver et mere meningsfuldt liv.

Jeg brænder for den motiverende samtale og har et tungtvejende fokus på empatisk kommunikation og kognitive teknikker. Ingen mennesker er ens, derfor skal alle mennesker heller ikke have samme behandlesform. Formen skaber vi sammen.

NADA kan skabe ro i både hoved og krop. Det bruges ved stress, tankemylder, trang og blot for at skabe balance i kroppen. Det er meget små nåle du placere i øret og en enkelt i panden. Der skal de sidde ca. 45 minutter, hvor du slapper af imens. 

Jeg har tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt i rummet, bliver i rummet. Jeg går løbende i supervision.

Gratis forsamtale af ca. 30 minutters varighed og selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt mig på tlf.

+45 20 91 64 87

 

Kontakt

Ring eller send en mail, så finder vi en tid der passer dig.

Adresse

Torsholmalle 1
3400 Hillerød

Katja Dyrløv

20 91 64 87
katja@meningsfuldtliv.dk

Simon Stahl

25 66 87 98
simon@meningsfuldtliv.dk